Hogeschool van Amsterdam

Ben jij opzoek naar een studie bij hogeschool in Amsterdam, kijk dan hier voor vele relevante reviews van studenten die hier alles over weten en die jou de beste keuze kunnen laten maken!

De hogeschool van Amsterdam (HVA) is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland gevestigd in Amsterdam. Naast het aanbod van regulier hoger onderwijs (voltijds en deeltijds), voert de hogeschool ook toegepast onderzoek uit, grotendeels onder de hoede van lectoren. De hogeschool heeft op verschillende plekken binnen Amsterdam gebouwen waar onderwijs wordt gegeven of de ondersteunende diensten zijn gevestigd.

Heb jij interesse om student te worden in de mooiste en gezelligste studentenstad van Nederland ga dan naar een van de opendagen. Bij zo’n open dag kun je de sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes, presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles. Studenten en docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Maar zoals vanzelfsprekend, is het handiger om eerst hier te kijken!

Een gedachte over “Hogeschool van Amsterdam

  1. Lisa schreef:

    Ik studeer SJD aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar en ben ik tevreden over de school. Het is een grote school met erg veel studenten en docenten. Als student op de opleiding ben je redelijk anoniem, wat ik zelf als prettig ervaar.

Geef een reactie