Hotelschool Den Haag

Ben jij opzoek naar een studie bij hotelschool in Den Haag, kijk dan hier voor vele relevante reviews van studenten die hier alles over weten en die jou de beste keuze kunnen laten maken!

Hotelschool The Hague (HTH) is een hogere hotelschool in Nederland. De school heeft in totaal twee vestigingen, Amsterdam en Den Haag. Vanaf de buitenkant zou je denken dat het een vrij saaie school is maar schijn bedriegt! Studenten op de HTH leren alles wat te maken heeft met hospitality.

Heb jij interesse om te gaan studeren aan de hogere hotelschool in Den Haag of Amsterdam twijfel dan niet en ga naar een van de opendagen. Wat kom jij te weten tijdens een on campus bachelor open dag? Alle informatie over de bacheloropleidingen en de toelatingseisen, ervaar de goeie sfeer in het gebouw tijdens een rondleiding, en vraag studenten om een feedback te geven over de school en opleidingen die ze volgen.

Geef een reactie