Saxion Hogeschool

Ben je op zoek naar een school die van alle markten thuis is, van een economische opleiding tot zorg en welzijn? Lees hieronder dan de beschrijving van Saxion Hogeschool en de reacties van de huidige studenten om erachter te komen of dit jou school is!

Met locaties is Deventer, Enschede en Apeldoorn is Saxion Hogeschool een grote Hogeschool met circa 20.000 studenten en 1.500 medewerkers. Saxion Hogescholen heeft veel verschillende HBO opleidingen en in verschillende varianten.

Saxion zegt zelf dat het HBO onderwijs hoogwaardig, innovatief en ondernemend is. Ervaren kan je dit zelf op verschillende open dagen. Je kunt tijdens je HBO opleidingen zelf je leerweg bepalen met een docent, waardoor je de toekomst beter kunt bepalen.

De locaties van Saxion Hogeschool zijn nieuw en dichtbij het station, en hierdoor erg makkelijk bereikbaar voor studenten in het oosten van Nederland. Ook kun je op de locaties voor Sport, Cultuur, woon en uitgaansmogelijkheden vinden.

 

Een gedachte over “Saxion Hogeschool

  1. Zoë schreef:

    Ik studeer in Enschede bij Saxion Hogeschool. Momenteel ben ik halverwege mijn 3e jaar en het bevalt mij goed. De studie Social Work is een nieuwe combinatiestudie tussen Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Maatschappelijk Werk. Deze studie is nieiw en daarom staan de puntjes nog niet op de i. Nu was mijn studiejaar ook gelijk de allereerste en weten we allemaal dat iets niet gelijk de eerste keer perfect kan. Gelukkig staat de school en academie open voor feedback en doen ze ook echt wat met je mening. Enschede is een leuke gezellige stad met veel kroegjes, barretjes en heerlijke lunchrooms en restaurantjes. Na school is het gebruikelijk om even de stad in te duiken voor een borrel hapje of om even te gaan winkelen, want in Enschede heb je zowel de grote winkelketens als particuliere zaakjes met een ruim aanbod aan kleding.

    Ik ben heel tevreden met mijn keuze voor Social Work en Saxion Enschede. Je voelt je er snel thuis.

Geef een reactie