Steden

Wat maakt of breekt jouw studentenstad?

Woon je op jezelf in een andere studentenstad en wil je graag de toekomstige student helpen? Dan kun je hier een review achterlaten over jouw ervaring in de studentenstad waar je woont. Je kunt hier iets vertellen over de leukste, gezelligste plekjes in jouw stad. Of juist over de plekken die gemeden moeten worden. Weet je een goedkope plek om te lunchen of juist een fancy, classy restaurant die je een keer bezocht moet hebben, dan kun je dit ook achter laten in je review.

Daarnaast is bijna iedere toekomstige student, net uit huis, benieuwd naar het uitgaansleven in de studentenstad. Zijn er ook studenten verenigen waar ik bij kan, of is dit juist niet nodig omdat het leven in de stad al leuk genoeg is zonder? Welke clubs, kroegen of barretjes zijn je geld waard? In welke gebied van de stad woon jij en was het gemakkelijk om een kamer te vinden? Dit zijn allemaal vragen, waarvan het antwoordt nou net hetgeen kan zijn wat de toekomstige student over de streep trekt. Heb je ervaring met een studentenstad? Laat dan je review achter en help een ander.

“Wie goed doet, goed ontmoet.”

Voor de toekomstige uitwonenden studenten:
Naast het kiezen van een opleiding, kan je natuurlijk ook kiezen voor het studeren/wonen in een andere stad en daarbij het verlaten van je eigen vertrouwde home-town. Wij weten als geen ander dat uit huis gaan, weg gaan uit je veilige vertrouwede omgeving, een hele stap kan zijn. Voordat je een studentenstad gaat wonen, kan het fijn zijn hier wat extra informatie over in te winnen. Hier kun je lezen wat andere van de studentenstad vinden. Wellicht dat dat jou helpt om net die ene stap te zetten en te verhuizen of als je helemaal geen idee hebt, kun je hier wellicht je voorkeur creëren.

Staat jouw studentenstad er niet tussen? Laat het ons dan weten via Contact

Hogeschool van Amsterdam

Ben jij opzoek naar een studie bij hogeschool in Amsterdam, kijk dan hier voor vele relevante reviews van studenten die hier alles over weten en die jou de beste keuze kunnen laten maken!

De hogeschool van Amsterdam (HVA) is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland gevestigd in Amsterdam. Naast het aanbod van regulier hoger onderwijs (voltijds en deeltijds), voert de hogeschool ook toegepast onderzoek uit, grotendeels onder de hoede van lectoren. De hogeschool heeft op verschillende plekken binnen Amsterdam gebouwen waar onderwijs wordt gegeven of de ondersteunende diensten zijn gevestigd.

Heb jij interesse om student te worden in de mooiste en gezelligste studentenstad van Nederland ga dan naar een van de opendagen. Bij zo’n open dag kun je de sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes, presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles. Studenten en docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Maar zoals vanzelfsprekend, is het handiger om eerst hier te kijken!

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Twijfel je om te gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences)?

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) investeert in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 34.000 studenten maar liefst 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Heb jij interesse om te gaan studeren aan De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in een van de bekendste en gezelligste studentensteden van Nederland (Arnhem of Nijmegen)? Hier vind je reviews van studenten die hier momenteel studeren of hebben gestudeerd.