Opleidingen

En nu ben je hier!

Het is zover, je bent aanbeland op de pagina “opleidingen”. Op deze pagina ga jij informatie vinden over verschillende opleidingen. De keuze voor je opleiding is lastig natuurlijk, maar hier gaan wij je helpen om extra informatie in te winnen over de studie! Hierbij wordt niet gekeken naar het vakkenpakket dat je krijgt maar bijvoorbeeld wel naar de ervaringen die studenten hebben met hun docenten, hoe de academie in elkaar steekt en welke school wél of niet eerlijk is wanneer je een open dag bezoekt! Natuurlijk kan jij als behulpzame student ook helpen om andere mensen te begeleiden gedurende hun studiekeuze! Het is heel simpel om een review te plaatsen en het geeft je compleet de vrijheid om te vertellen over je opleiding en in het specifiek: wat er voor jou toe doet!

Speciaal voor jou!

De reviews zijn stuk voor stuk door ons beoordeeld om na te gaan of deze relevant zijn. Speciaal voor jou om te zorgen dat je de juiste informatie krijgt over de opleidingen. Mocht jij als studiezoekende student je onduidelijkheden hebben over een review, dan heb je de mogelijkheid om te reageren op een bericht wat op de pagina is geplaatst.

Zullen we de taken verdelen?

Om deze pagina overzichtelijk te houden vragen wij diegene die een review schrijven om duidelijk de opleiding, school en stad te vermelden waar je studeert. Zodra wij een bericht ontvangen over dat jij een bericht hebt geplaatst, maken wij de pagina over de betreffende opleiding aan, zodat de website strak en overzichtelijk blijft!
Als we op deze manier samenwerken komen er vanzelf verschrikkelijk veel studies beschikbaar waar onze bezoekers informatie kunnen inwinnen!
Neem voor de zekerheid de algemene voorwaarden nog even door om ervoor te zorgen dat alles op een juiste wijze gebeurt!

Voor en door studenten, precies zoals het is!

Geef een reactie