Over ons

Op deze pagina kom je meer te weten over de oprichters van deze website, die door eigen ervaring een oplossing hebben gevonden om jou makkelijker een studiekeuze te laten maken!

Het brein achter deze site komt van een zestal studenten van de opleiding Commerciële Economie te Saxion Deventer.

We zijn begonnen met het ontwikkelen van deze website omdat wij zelf ervaren hebben dat de schoolsites altijd heel enthousiast zijn als het gaat om het aantrekken van nieuwe studenten. Door open dagen worden de toekomstige studenten lekker gemaakt met droomvacatures en schoolexcursies die uiteindelijk allemaal niet aan bod komen.

Wij vinden dit dan ook niet duidelijk voor toekomstige studenten die een keuze moeten gaan maken wat voor school en opleiding ze gaan volgen. Wij willen via medestudenten opzoek gaan naar een eerlijk mening en advies om aan de hand hiervan gemakkelijker een studiekeuze te kunnen maken!

Wij als oprichters hopen dat deze formule gaat werken om onzekerheden en twijfels bij toekomstige studenten weg te nemen omdat wij vinden dat iedereen een eerlijk advies moet krijgen en geen statistieken, dat is alleen maar bijzaak.

Heb je nog vragen voor ons? Ben je benieuwd hoe het verder allemaal in elkaar zit? Of ben je benieuwd hoe je eigen ervaringen kan delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en dan zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Groeten,

Oprichters van voorendoorstudenten.com