Steden

Wat maakt of breekt jouw studentenstad?

Woon je op jezelf in een andere studentenstad en wil je graag de toekomstige student helpen? Dan kun je hier een review achterlaten over jouw ervaring in de studentenstad waar je woont. Je kunt hier iets vertellen over de leukste, gezelligste plekjes in jouw stad. Of juist over de plekken die gemeden moeten worden. Weet je een goedkope plek om te lunchen of juist een fancy, classy restaurant die je een keer bezocht moet hebben, dan kun je dit ook achter laten in je review.

Daarnaast is bijna iedere toekomstige student, net uit huis, benieuwd naar het uitgaansleven in de studentenstad. Zijn er ook studenten verenigen waar ik bij kan, of is dit juist niet nodig omdat het leven in de stad al leuk genoeg is zonder? Welke clubs, kroegen of barretjes zijn je geld waard? In welke gebied van de stad woon jij en was het gemakkelijk om een kamer te vinden? Dit zijn allemaal vragen, waarvan het antwoordt nou net hetgeen kan zijn wat de toekomstige student over de streep trekt. Heb je ervaring met een studentenstad? Laat dan je review achter en help een ander.

“Wie goed doet, goed ontmoet.”

Voor de toekomstige uitwonenden studenten:

Naast het kiezen van een opleiding, kan je natuurlijk ook kiezen voor het studeren/wonen in een andere stad en daarbij het verlaten van je eigen vertrouwde home-town. Wij weten als geen ander dat uit huis gaan, weg gaan uit je veilige vertrouwede omgeving, een hele stap kan zijn. Voordat je een studentenstad gaat wonen, kan het fijn zijn hier wat extra informatie over in te winnen. Hier kun je lezen wat andere van de studentenstad vinden. Wellicht dat dat jou helpt om net die ene stap te zetten en te verhuizen of als je helemaal geen idee hebt, kun je hier wellicht je voorkeur creëren.

Staat jouw studentenstad er niet tussen? Laat het ons dan weten via Contact.

Amsterdam
Arnhem
Deventer
Groningen
Leeuwarden
Maastricht
Nijmegen
Utrecht
Zwolle